Links og inspiration
WordPress.org
WordPress plugins
RESPONSIVE WEBDESIGN – DET NYE SORT

Analysefirmaer estimerer at der på verdensplan er over 1 mia. aktive smartphones og der blev i 2012 solgte over 100 mio. tablets. I Danmark hedder tallene ca. 2 mio. smartphones og ca. 300.000 tablets – og tallene er stigende. Almindelige hjemmesider tager ikke højde for de mindre skærme på tablets og smartsphones – det gør responsive webdesign.

Responsive webdesign er en programmeringsteknik, som automatisk detekterer om de besøgende anvender en pc/bærbar, en tablet eller en smartphone. Hjemmesidens format, skriftstørrelse og billeder tilpasses herefter automatisk, så også besøgende med en tablet eller smartphone nemt kan se indholdet og ramme menuerne med fingeren uden at skulle zoome eller prøve flere gange.

Det er selvfølgelig muligt at konvertere en eksisterende hjemmeside til responsive webdesign. Men tit er det ligeså billigt at få en helt ny hjemmeside. For vi genbruger de fleste overordnede grundelementer og kan på den måde nøjes med færre tilretninger. Så slå to fluer med et smæk – Få en ny og flot hjemmeside og bliv samtidig opgraderet til responsive.

Vi kan stå for alt fra design til implementering og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. Det handler derfor primært om at afgrænse opgaven og aftale nogle succeskriterier. Ring og få en uforpligtende snak.