Screenshots


IPHONES – IPADS OG APPS

Hallo – der er masser af muligheder! Der kan være mange gode grunde til, at virksomheden overvejer at få en iPhone/iPad app. Der er prestige i at have sin egen app. Det kan give nye kunder, skabe større binding til eksisterende kunder og være en væsentlig indtægtskilde afhængig af app’en. Hvem har ikke hørt om 100 mio. solgte Angry Bird apps?

Men det er dyrt at få udviklet iPhone/iPad apps. Vi har haft flere spændende kundeprojekter i støbeskeen, men der er åbenbart stadig mangel på app udviklere, for selv de mindste og mest simple projekter er startet ved 100.000 kr. og til den pris skal man virkelig tro på idéen.

Derfor har vi valgt en anden strategi til de kunder, som har en god app idé. Få udviklet en hjemmeside i mobilformat, der kan det samme og ser ud som en app, Det kan du gøre for 1/10 af prisen. Med de tilgængelige webteknologier er det muligt at designe en hjemmeside, så udseende, menuknapper, tekst osv. ligner en iPhone app. Der er også mulighed for at vælge “føj til hjemmeskærm”, så man kan få sit logo/icon på hjemmeskærmen sammen med de andre apps.

P.S. iPhone web apps egner sig ikke til spil og lignende projekter.